Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Manuál pro vytvoření vlastního street food festivalu

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Manuál pro vytvoření vlastního street food festivalu

Festivalů pouličního jídla přibývá, včetně těch specializovaných na konkrétní jídla nebo národní kuchyně. Gastro akcí, které by nabízely mix etnických jídel a konaly se pravidelně, je ale jen pár. Jednou z prvních byl pražský Street Food Festival, který se koná už od roku 2014. Proč se v Čechách mění gastro trendy tak pomalu? A proč tu není víc českého street foodu?

Jaké nejzvláštnější jídlo se na festivalu objevilo? Jak se vybírají účastníci festivalu? Jak se rozdělují peníze z nájmů a co jsou výhody toho, organizovat festival bez velkých sponzorů? Poslechněte si celou Šťávu a klikněte.



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *