Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o šílené restauraci z Olomouce

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o šílené restauraci z Olomouce

 

Když si chce Pražák dopřát zážitkovou večeři i s výletem, má aktuálně celkem jasno, kam vyrazí. Olomoucká restaurace Entrée je umístěná v budově původního divadla a podobně užasle jako u představení si člověk připadá i u konzumace degustačního menu. Přemek ve svých kreacích kombinuje olomoucké tvarůžky, mandarinky i inspiraci dětstvím nebo biblickými výjevy.

 

Poslechněte si rozhovor s Přemkem Forejtem (v čase od 17.00), šéfkuchařem olomoucké restaurace Entreé o tom, jak se dělá zážitková restaurace v Olomouci a proč servíruje veganský mozeček v jehněčí lebce.

 

 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *