Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí. Stane se po vietnamské pho dalším polévkovým hitem japonský ramen?

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí. Stane se po vietnamské pho dalším polévkovým hitem japonský ramen?

Po vietnamské polévce pho se podobným hitem dost možná stane japonský nudlový vývar ramen. V Čechách máme pro lásku k němu celkem předpoklady, vývarová polévka nechybí snad na žádném stole. Japonská verze se ale od té české i vietnamské dost liší. Jak se vaří, co v něm nesmí chybět a jaké se vede pop-up restaurace, jsme probrali se Stanem Balážem, který vaří japonský ramen na eventech.

Jak dlouho trvá připravit celý ramen? Proč není ideálním jídlem na festivaly? Čím se měří slanost vývaru a co pomáhá začínajícím podnikatelům? Kde se naučit vařit ramen a existuje jeho vegetariánská verze? Proč ještě Stano nemá vlastní stálý podnik? Poslechněte si celou vývarovou Šťávu a zjistíte to (klik!).



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *