Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Vietnamské závitky a pho už zná každý, co bude dál?

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Vietnamské závitky a pho už zná každý, co bude dál?

Chvíli to vypadalo, že z Česka se stane jedna velká pizzerie, ale nakonec pizzu a pastu naředily jiné speciality. Vietnamský vývar pho a nudle s grilovaným masem a kupou bylinek se staly tak oblíbenými, že je dnes bistro Hanoi nebo Saigon skoro na každém rohu. O tom, proč tomu tak je a co bude s vietnamskou kuchyní dál, jsme se bavili s gastronovinářkou Petrou Tajovský Pospěchovou a majitelem vietnamské bageterie banh-mi-ba Hungem Le.

Klikněte a poslechnětet si rozhovor s vietnamských restauratérem a foodnovinářkou o tom, jak se vyvíjí vietnamská kuchyně v Čechách.



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *