VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ: Místo dlouhých večeří si vyhraďte čas na degustační snídani – nejnovější smíchovský hit

VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ: Místo dlouhých večeří si vyhraďte čas na degustační snídani – nejnovější smíchovský hit

Brunchových kaváren najdeme po Praze už dost, obvykle nás ale nenutí v nich sedět dvě hodiny. Šéfkuchař Ondřej Kynčl se rozhodl jít opačným směrem a svoji restauraci postavil na ochutnávkových snídaních, které nelze uspěchat.
Jak probíhá degustační snídaně? Kde Kynčl nabral inspiraci? Jaké jsou reakce zákazníků a jaká jídla podle něj znamenaly přelom v snídaňové kultuře? Co vlastně definuje snídani jako takovou? Poslechněte si celý rozhovor.



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *