Ve vlastní šťávě: O turistických průvodcích českým gastrem: Tlačenky se lidi bojí, smažák a pivo je jistota

Ve vlastní šťávě: O turistických průvodcích českým gastrem: Tlačenky se lidi bojí, smažák a pivo je jistota

Turisté se na českou kuchyni těší, jen často neví, kde ji hledat. Vyšlapané centrální cesty lemují reklamy na trdelník plněný zmrzlinou, cestovatelské servery doporučují podniky, které místní neznají ani podle názvu, a tak se objevují speciální cestovatelské agentury, které milovníkům jídla zprostředkovávají bližší kontakt s českou hospodskou kulturou. Se zakladateli jedné z nich jsme si Ve vlastní šťávě povídali o tom, co návštěvníkům chutná, i co nezvládají.

Jaká jsou další úskalí podobných serverů, jak se na cestu dobře připravit, co za největší katastrofu při průvodcování zažili a co je podle Jana a Zuzany autentické? Poslechněte si celý díl.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *