Chcete se naučit lépe rozumět celozrnné mouce a ideálně ji v pečení používat ve většinové míře – když ne ve všem, tak alespoň u chleba? Pak je tento kurz právě pro vás. Srovnáme si mouku ze mlýna, z běžného obchodu i čerstvě na kameni mletou, probereme, na co si dát pozor u jejího výběru i při práci s ní a upečeme několik dobrot.
Odnesete si celozrnný pšeničný chléb, žitný kvasový chléb z ošatky (50 procent celozrnné mouky), koláče pod obojí, tedy s částí celozrnné i světlé mouky i jednoduchou celozrnnou ciabattu.
První den 10.00 do cca 16.00, druhý den 09.00-12.30 (časy jsou orientační, je možné prodloužení plus minus hodina, podle kynutí těsta)
Celkový počet účastníků: maximálně 7 osob
S sebou budete potřebovat pouze košík na odnesení dobrot, občerstvení a vše potřebné je zajištěno – prosím, hlašte případné alergie.
Lektor: Juliana Fischerová
Místo konání: Atelier Maškrtnica.cz, Kouřimská 14, Praha – Vinohrady
Kurz jako dárek? Dárkový poukaz najdete ke stažení, jako kód uveďte číslo objednávky.
Informace o platbě: Platbu prosíme zaslat do tří dnů, jinak bude objednávka stornována a místo nabídnuto dalším zájemcům.
Storno objednávky: Při zrušení více než 30 dní před termínem kurzu, Vám zašleme zpět plnou částku. V případě pozdějšího zrušení vracíme 50 % z ceny kurzu. V případě zrušení účasti na kurzu týden a méně před jeho konáním, je storno poplatek 100 % částky. Vždy se snažíme najít co nejrychleji náhradníka. Pokud se podaří najít, vracíme kurzovné ve výši 80% původní částky.






