Facebook, další sítě a kontakty

Aby vám neunikla žádná novinka!
Sledujte:

facebook
Upozornění na články a kratší komentáře příliš dlouhé pro Twitter, ale příliš stručné pro web.

twitter
Krátká moudra o všem možném.

instagram
Fotky pro přehled všeho možného, co zrovna peču nebo sleduju. Buďte v obraze!

A jestli vám to nestačí a na něco jste nenalezli odpověď, kontaktovat mě můžete i přes mail: maskrtnica@gmail.com


179 thoughts on “Facebook, další sítě a kontakty”

  • Dobrý den, mohu prosím vědět, z jaké mouky pečete? Která mouka je nejlepší na koláče nebo chléb? Máte oblíbenou značku?
    Děkuji za odpověď.

    • Já to střídám, určitě nelze říct jednoznačně, co je nej. Jedna věc je lokálnost, druhá technologická kvalita, třetí eko dopad a způsob pěstování a zpracování, čtvrtý dostupnost…
      V současnosti z obyčejných bílých nejvíc mlýn Kojetín, Předměřická či Pohronský Ruskov, z celozrnných Dubecko, Střížov, probio a zejména si celozrnnou melu sama ze zrní od soukromého pěstitele.

  • Dobrý den nechystáte náhodou kurz pečení bezlepkového chleba? děkuji a přeji hezký den_

    • Dobrý den, to bohužel ne, mrkněte na bezlepkovamatka, má kurzy v zemědělském muzeu.

  • Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy máte v plánu vypisovat nové termíny kurzů. Rádi bychom jeden z Vašich kurzů darovali k Vánocům.

  • Dobrý den,
    Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s objednávkou č. 20648. Nešlo mi to zaplatit kartou přes internet tak jsme zvolil platbu převodem. Platil jsem to ten samý den tzn. 19.9. 2023. Mám kurz pro manželku k narozeninám. Předem děkuji
    Jan Jůzek

  • Dobrý den, je možné zapsat se jako náhradník na kurz pečení chleba na konci listopadu?
    Děkuji
    Lucie Winnová

  • Dobry den, byla by prosim moznost zaradit se na seznam nahradniku na kurz DVOUDENNÍ KURZ PEČENÍ NEJEN CHLEBA II. CHLÉB S KAŠÍ, BAGETY, FOCACCIA na jeden termin v rijnu? Chtela bych zakoupit dve mista, ale bohuzel jsem nestihla. Predem dekuji

  • Dobrý den, opět jsem to nestihla se přihlásit 🙁 mohla byste si mě napsat jako náhradníka na croissanty 11.11. nebo 9.12.2023? Jediný volný termín je 30.9. ale to bohužel nemůžu 🙁

  • Dobrý den paní Fišerová, byla jsem na Vašem kurzu pečení chleba. Vášnivě a vytrvale peču. Snažím se i o bagety. zkusila jsem mnoho receptů, ale žádný mi zatím nevyšel tak, aby bageta byla křupavá na povrchu a měkká jako peřinka uvnitř. nemohla bych si objednat u Vás individuální kurz na bagety? Šli by i moji cca 3 kamarádi. Děkuji za odpověď. Mirka Hedviková

    • Dobrý den Mirko, až teď vidím váš komentář! Napíšu vám mail a nějak to vymyslíme:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *