Facebook, další sítě a kontakty

Aby vám neunikla žádná novinka!
Sledujte:

facebook
Upozornění na články a kratší komentáře příliš dlouhé pro Twitter, ale příliš stručné pro web.

twitter
Krátká moudra o všem možném.

instagram
Fotky pro přehled všeho možného, co zrovna peču nebo sleduju. Buďte v obraze!

A jestli vám to nestačí a na něco jste nenalezli odpověď, kontaktovat mě můžete i přes mail: maskrtnica@gmail.com


215 thoughts on “Facebook, další sítě a kontakty”

  • Dobrý den,

    chtěl bych dostávat notifikace o nadcházejících kurzech. Bylo by to prosím možné?
    Děkuji a mějte se pěkně,
    Dmitriy

  • Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně trouby Electrolux s parním pečením. V receptech zmiňujete, že je potřeba zapařit troubu až při sázení chleba (tak to dělám, na dně obyčejné trouby mám plech). Ale v návodu u parních trub Electrolux je uvedeno, že se má voda nalít už při zahřívání. Když ji naliju až do zahřáté trouby, nepoškodí se dno? Pochopila jsem, že s touto troubou máte dlouhodobou zkušenost. Děkuji. Aneta

    • Dobrý den, jdu v tomto proti návodu – dno mi drží už 8 rokem na všech troubách, ale samozřejmě, je lepší se jistit plechem, pokud to znervózňuje. Pokud se nalije předem, je to v pořádku pro pečivo, ale na chleba je ten parní ráz malý…

  • Dobrý den Juliano,
    vím, že se na Vás obrací plno lidí a i já bych potřebovala poradit. Jsem pouze domácí pekařka a pečení voňavého chleba či baget mě nesmírně baví. Teď nastal čas si koupi novou troubu a ráda bych se zeptala, zda byste mi nějakou nedoporučila. Peču pouze v sobotu cca 4 chleby + nějaké bagety většinou 9 ks a foccaci a ráda bych i další produkty. V současné době mám klasickou parní troubu od firmy Bosch a líbila by se mi pec od firmy UNOX. Nemáte prosím nějakou zkušenost s těmito troubami? Pokud nebudete mít čas se zabývat mým dotazem vůbec nic se neděje, jenom poprosím o sdělení, že mi nemůžete poradit.
    Procházela jsem internet, bohužel pecí je mnoho a vůbec nevím co s tím.
    Děkuji a přeji Vám hodně zdraví a ať se Vám daří, I.

    • Dobrý den Ireno, UNOX je na pekařské chlebové výrobky trochu nanic, to se spíš vyplatí koupit dvě neparní trouby, které budete zapařovat ručně a ideálně s teplotním rozsahem ke 275-300 stupňům. UNOXky jsou skvělé na pečivo. Chléb má nejraději klidné pečení s párou, což bohužel nesplňují ani parní domácí trouby, vzhledem k tomu, že spouští zároveň horkovzdcuh obvykle…

  • Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, existuje u Vás nejaký newsletter alebo podobná možnosť, kde sa môže človek informovať o Vašich nových receptoch a vypísaných kurzoch? Ďakujem, želám krásny deň.

    • Dobrý den, koho mám v e-mailu s ziadostou o rezervaciu, tomu písem o nových kurzoch… ale pravda, vicc receptiv a newsletter o novinkach by to chcelo:) Polepsim sa a zaradujem vas do zoznamu!

      • Dobrý deň ja by som sa veľmi rada zúčastnila Vášho kurzu ale kvôli svojej práci to potrebujem vedieť tak trošku popredu. Bola by som Vám vďačná za nejaký skorší update ohľadne termínov. Ďakujem Vám :)) krásny deň želám .

  • Hezký dobrý den, mohla bych také poprosit o informaci až bude další kurz na croissanty? Pokud by se v některém z kurzů uvolnilo místo, hlásím se jako náhradník. Děkuji.

  • Krásný den, ráda bych koupila 2denní kurz pečení nejen chleba, ale všechny vypsané termíny jsou již bohužel obsazené. Chtěla jsem mé drahé polovičce udělat radost k nadcházejícím narozeninám, protože Vás sleduje na sociálních sítích a vaření/ pečení je jeho relaxační čas, který ho baví. Je možné nás zapsat na „čekací listinu“ v případě, že se místo uvolní? Ideálně na kurzu: 11.-12.5.2024, 8.-9.6.2024.
    Koukala jsme i na Laboratorio, ale tam je pouze jeden termín a to ve všední den, což je pracovně nevyhovující.
    Lze se případně domluvit na individuálním kurzu? Budu moc ráda za Vaši reakci. Předem Vám moc děkuji a přeji hezký den.

  • Dobrý den kdyby se někdo odhlásil na kurz pečení chleba I, rád bych se zúčastnil Děkuji Jan

  • Dobrý den,
    kdy budou k dispozici prosím další kurzy na croissanty? Budou i v létě? Můžete mě prosím informovat přes email? Moc děkuji!

  • Dobry den,
    chcela by som sa spytat na kurz – 16. 3. 2024 – INTENZIVNÍ KURZ CROISSANTY A PLUNDROVÉ TĚSTO
    je uz vypredany ci este sa neda prihlasit?

    • Dobry den, ospravedlnujem sa, spam filter mi obcas zauraduje. Ano, bolo vypredane, opat napisem, az budu nove terminy… dakujem a zelam krasne dni!

  • Hey,

    I was wondering if you have any courses that are english friendly or not, if not and I attend with a czech speaking companion, would I still be able to fully cooperate?

    Thanks in advance,
    Simon

    • Hello, unfortunately we have courses so far only in czech, I have to prepare english version of everything – but if are advanced baker, we are going to have an intensive english workshop, Ill let you know.

  • Dobrý den, budete prosím vypisovat další chlebové kurzy? Všechny na webu se mi zobrazují jako nedostupné, což asi znamená, že jsou kapacitně naplněné 🙂
    Moc díky a zdravím,
    Lucie

    • Dobrý den, volné kurzy jsou ještě na Laboratorio.cz, jinak do května vypisovat nebudu, pak ano, děkuju moc za zájem! Napíšu na email, až budou nové termíny.

      • Dobrý večer, měla bych také zájemo informaci, až budou vypsané nové termín. Moc děkuji

      • Dobrý den,
        měl bych zájem o termíny kurzů pečení nejen chleba v květnu a červnu 2024. Předem díky, pokud byste mi mohla poslat na email upozornění.

        Vítek

      • Dobrý den, prosila bych také o informaci. Dcera si nepřeje ke svým narozeninám nic jiného, jen kurz pečení chleba s vámi. Nyní je vše obsazené, tak ji to mohu aspoň takto přslíbit. Moc děkuji

    • Dobrý den, ráda bych se zúčastnila Vašeho kurzu. Mohla bych Vás poprosit o informaci, až vypíšete nové termíny? Děkuji, Monika

  • Dobrý den,

    budete prosím vypisovat další chlebové kurzy? Všechny na webu se mi zobrazují jako nedostupné, což asi znamená, že jsou kapacitně naplněné 🙂

    Moc díky a zdravím,
    Lucie

  • Dobry Juliana,
    Mohla bych se zastavit u Vas v patek pro kvasek? Jeste jste psala ze mate k dispozici narezavatka, nemohla byste napsat o jake narezavatko se jedna?
    dekuji,
    Sevara

  • Dobrý den, mohu prosím vědět, z jaké mouky pečete? Která mouka je nejlepší na koláče nebo chléb? Máte oblíbenou značku?
    Děkuji za odpověď.

    • Já to střídám, určitě nelze říct jednoznačně, co je nej. Jedna věc je lokálnost, druhá technologická kvalita, třetí eko dopad a způsob pěstování a zpracování, čtvrtý dostupnost…
      V současnosti z obyčejných bílých nejvíc mlýn Kojetín, Předměřická či Pohronský Ruskov, z celozrnných Dubecko, Střížov, probio a zejména si celozrnnou melu sama ze zrní od soukromého pěstitele.

  • Dobrý den nechystáte náhodou kurz pečení bezlepkového chleba? děkuji a přeji hezký den_

    • Dobrý den, to bohužel ne, mrkněte na bezlepkovamatka, má kurzy v zemědělském muzeu.

  • Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy máte v plánu vypisovat nové termíny kurzů. Rádi bychom jeden z Vašich kurzů darovali k Vánocům.

  • Dobrý den,
    Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s objednávkou č. 20648. Nešlo mi to zaplatit kartou přes internet tak jsme zvolil platbu převodem. Platil jsem to ten samý den tzn. 19.9. 2023. Mám kurz pro manželku k narozeninám. Předem děkuji
    Jan Jůzek

  • Dobrý den, je možné zapsat se jako náhradník na kurz pečení chleba na konci listopadu?
    Děkuji
    Lucie Winnová

  • Dobry den, byla by prosim moznost zaradit se na seznam nahradniku na kurz DVOUDENNÍ KURZ PEČENÍ NEJEN CHLEBA II. CHLÉB S KAŠÍ, BAGETY, FOCACCIA na jeden termin v rijnu? Chtela bych zakoupit dve mista, ale bohuzel jsem nestihla. Predem dekuji

  • Dobrý den, opět jsem to nestihla se přihlásit 🙁 mohla byste si mě napsat jako náhradníka na croissanty 11.11. nebo 9.12.2023? Jediný volný termín je 30.9. ale to bohužel nemůžu 🙁

  • Dobrý den paní Fišerová, byla jsem na Vašem kurzu pečení chleba. Vášnivě a vytrvale peču. Snažím se i o bagety. zkusila jsem mnoho receptů, ale žádný mi zatím nevyšel tak, aby bageta byla křupavá na povrchu a měkká jako peřinka uvnitř. nemohla bych si objednat u Vás individuální kurz na bagety? Šli by i moji cca 3 kamarádi. Děkuji za odpověď. Mirka Hedviková

    • Dobrý den Mirko, až teď vidím váš komentář! Napíšu vám mail a nějak to vymyslíme:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *