Super, ze sa venujes pecivu! Upiect dobre pecivo je omnoho tazsie ako sa zda, a preto tvoje experimenty a vychytavky su skvele pre nas.. ostatnych smrtelnikov, ktori len cumime 🙂
Gratuluji k prvnímu zápisku 🙂 V říši plné chutí a vůní je stále co objevovat, proto díky za další nový prostor, kde se to bude nadšením a nápady jistě jenom hemžit. Držím palce a přeji hodně pohody u prostředného stolu, protože spokojený žaludek je dobrý spojenec spokojené mysli. Jestli je pravda, že štěstí je umění být sám se sebou spokojen, tak může i foodblog zafungovat jako ta nejlepší příručka pro spokojený život. A o to nám všem jde vždycky až v první řadě 🙂
Ked sa na to tak spatne pozeram mala si a stale mas cim prispiet 🙂 ucis nas piect pravo a poctivo a to je najviac
Díky, všetci máme a stále sa učíme.. a v tomto toho bude ešte veľa, čo sa dá zistiť, prípadne predať ďalej:)
Super, ze sa venujes pecivu! Upiect dobre pecivo je omnoho tazsie ako sa zda, a preto tvoje experimenty a vychytavky su skvele pre nas.. ostatnych smrtelnikov, ktori len cumime 🙂
Ale veď ja som tiež len smrteľník a stále som s čímsi nespokojná, treba skúšať:) a ďakujem!
Dobrých foodblogů není nikdy dost!
Gratuluji k prvnímu zápisku 🙂 V říši plné chutí a vůní je stále co objevovat, proto díky za další nový prostor, kde se to bude nadšením a nápady jistě jenom hemžit. Držím palce a přeji hodně pohody u prostředného stolu, protože spokojený žaludek je dobrý spojenec spokojené mysli. Jestli je pravda, že štěstí je umění být sám se sebou spokojen, tak může i foodblog zafungovat jako ta nejlepší příručka pro spokojený život. A o to nám všem jde vždycky až v první řadě 🙂
Šárka
http://www.dolcevita.blog.cz
http://www.gurmanka.cz
Díky, Šárko:) od Vás jako protřelé blogerky to obzvlášť potěší:)