Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Manuál pro vytvoření vlastního street food festivalu

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Manuál pro vytvoření vlastního street food festivalu

Festivalů pouličního jídla přibývá, včetně těch specializovaných na konkrétní jídla nebo národní kuchyně. Gastro akcí, které by nabízely mix etnických jídel a konaly se pravidelně, je ale jen pár. Jednou z prvních byl pražský Street Food Festival, který se koná už od roku 2014. Proč se v Čechách mění gastro trendy tak pomalu? A proč tu není víc českého street foodu?

Jaké nejzvláštnější jídlo se na festivalu objevilo? Jak se vybírají účastníci festivalu? Jak se rozdělují peníze z nájmů a co jsou výhody toho, organizovat festival bez velkých sponzorů? Poslechněte si celou Šťávu a klikněte.


Related Posts

Co teď děláš?

Co teď děláš?

Nejčastější otázky, které dostávám, naštěstí zatím nejsou ty osobní („Kdy bude mít Žofka sourozence“ už zaznělo mnohokrát, ale přeci jen jsou až v závěsu za jinou oblastí…), ale pracovní. Kde mám pekárnu, kde se dá objednat moje pečivo, kdy bude další recept, co celé dny […]

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Vietnamské závitky a pho už zná každý, co bude dál?

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Vietnamské závitky a pho už zná každý, co bude dál?

Chvíli to vypadalo, že z Česka se stane jedna velká pizzerie, ale nakonec pizzu a pastu naředily jiné speciality. Vietnamský vývar pho a nudle s grilovaným masem a kupou bylinek se staly tak oblíbenými, že je dnes bistro Hanoi nebo Saigon skoro na každém rohu. […]



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.