Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Vietnamské závitky a pho už zná každý, co bude dál?

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Vietnamské závitky a pho už zná každý, co bude dál?

Chvíli to vypadalo, že z Česka se stane jedna velká pizzerie, ale nakonec pizzu a pastu naředily jiné speciality. Vietnamský vývar pho a nudle s grilovaným masem a kupou bylinek se staly tak oblíbenými, že je dnes bistro Hanoi nebo Saigon skoro na každém rohu. O tom, proč tomu tak je a co bude s vietnamskou kuchyní dál, jsme se bavili s gastronovinářkou Petrou Tajovský Pospěchovou a majitelem vietnamské bageterie banh-mi-ba Hungem Le.

Klikněte a poslechnětet si rozhovor s vietnamských restauratérem a foodnovinářkou o tom, jak se vyvíjí vietnamská kuchyně v Čechách.


Related Posts

Co teď děláš?

Co teď děláš?

Nejčastější otázky, které dostávám, naštěstí zatím nejsou ty osobní („Kdy bude mít Žofka sourozence“ už zaznělo mnohokrát, ale přeci jen jsou až v závěsu za jinou oblastí…), ale pracovní. Kde mám pekárnu, kde se dá objednat moje pečivo, kdy bude další recept, co celé dny […]

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Supermarketová čokoláda lesy neviděla, jak vzniká ta pravá?

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Supermarketová čokoláda lesy neviděla, jak vzniká ta pravá?

Ve sladké kuchyni se bez čokolády neobejde snad žádný cukrář. Když si chceme dopřát, sáhneme většinou po zvučných jménech belgické nebo švýcarské výroby, na trhu ale najdeme i zábavnější kousky. Malé čokoládovny vyrábí čokoládu způsobem bean2bar – tedy od bobu po tabulku čokolády – a nyní […]



2 thoughts on “Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Vietnamské závitky a pho už zná každý, co bude dál?”

    • Dobry den, protoze tak je to, kdyz si nechavate svoje rodne prijmeni a chcete prijmout i manzelovo. Nove se obvykle nechava v puvodnim zneni a udava jako prvni, puvodni jako druhe a -ova. Takze Petra Tajovsky Pospechova nebo Maruska Manzel Tatkova:) Pravni uprava zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.