KNIHA

 

SUPER TRAMP BOOK MAŠKRTNICA

Kniha je aktuálně vyprodaná, děkujeme mnohokrát za přízeň. Šlo o malý a trochu komplikovaný náklad, o znovuvydání/dotisku jednáme a dám vědět:)

Kniha zní hodně seriózně, když mluvím o naší malé knížce. Jaké “naší”? Kde se najednou vzala?
Většina z vás asi ví, že po návratu z našich cest po USA jsem se nevrátila ke smažení, ale zabloudila do kavárny Super Tramp Coffee a oddávala se řízenému lenošení. Občas jsem si k tomu kafi i něco upekla a že nejsme skoupí, o sladkosti jsem se dělili i na prodejním pultu.

Když dorůstala ŽofA v bříše do obrovských rozměrů, rozhodli jsme se, že se podělíme i o ty recepty. Znáte to, byly skoro Vánoce, to člověk pořád přemýšlí, co by vymyslel za dárek. A že se nás pořád někdo ptal tu na sušenky, jindy na šneky, obláčky… Dali jsme dohromady stálou část kavárenského sortimentu a s Johanou Pošovou všechny naše výtvory nainstalovali a vyfotili. Nejde tedy o chlebovou “pekařku”.
Najdete v ní sladkosti, slanosti, tři chleby a několik bonusů, všechno stokrát ozkoušené.
Uf, vypadá to, že ty svátky stihneme! Je ohromná úleva vědět, že teď už na všetečné dotazy stačí odpovědět: “Pořiďte si naši knížku a nalistujte stranu XYZ”.

Pevně doufáme, že se vám naše malá kuchařka bude líbit! Dali jsme si záležet. Za chvíli jsou zase Vánoce a malá kuchařka se narodí.

Vychází 15. prosince, předobjednat si ji můžete už teď a tady.

Co přesně v kuchařce najdete? To pěkně shrnula Lucie, majitelka kavárny.

Voňavá skořicová pulla a rumový obláček, který vrací do hry. Chléb přísný kváskový žitný, špaldovo – pšeničný a kefírová brioška k snídani s čím chcete. Focaccia plná bublin a tak dál. Cannoli, ale ty jen když vyslovíte “buongiorno” jako Brad Pitt. Kukuřičné makovky a malinové brownies bez zlého lepku, obří šátečky na obří slaný i sladký hlad. New wave kokosky a laskonky, však víte, když na vás ostatní zapomněli. Čokokošíčky a když už jsme u toho, tak také taštičky. V nich ořechy, zvenčí hřebíčkový cukr. Cookies, aby ne, hned tři verze. Slané čokoládové z rýžové mouky, lískooříškové z pohankové a špaldové s pekanem. Krekry s parmazánem anebo lněné s růžovou solí. Jako bonus dort a, to se dalo čekat, koblihy! Na začátku pár zlatých rad a v závěru doplňkové návody, abyste netápali, když v receptu potřebujete vlastní kandovanou kůru z citrusů, zářivou šťavnatou polevu, čokoládovou ganache, džem z černého rybízu či marmeládu z karamelizované cibule.

Texty a recepty Juliana Fischerová Maškrtnica
Foto Johana Pošová


20 thoughts on “KNIHA”

  • Dobry den,
    kniha vyzera velmi zaujimavo a preto by som sa chcela opytat, ci sa kniha da objednat aj na Slovensko? dakujem

  • Dobrý deň prajem rada by som si knihu objednala, kde ju viem objednať na Slovensku? resp. kde sa dá objednať v ČR s dodávkou na SK.
    Ďakujem Lenka.

    • Dobrý večer, mrzí ma to, ale už ju nemám a nerozosielam, budeme musieŤ dotlačiť ďalšie vydanie, prepáčte:/

  • Aj ja si prosím Vašu knihu, aspoň jeden exemplár, až bude dotlač. Pozdravujem zo Slovenska, nech sa Vám darí.
    maria

  • Dobrý večer,
    ráda bych si knihu také pořídila, až budete mít dotisk..
    S pozdravem a přáním pěkných dnů
    Lucie

  • Dobrý den,
    mohla bych se také připojit do fronty čekajících na dotisk? Moc ráda bych měla Vaší kuchařku doma.
    Přeji krásný den Šárka

  • Prosim až bude dotisk knižky , mohu poprosit . Dekuji Anet .Vaše receptíky jsou užasně mnamoozní diky .Dneska příprava ČOKO PANETONE

    • Ebook neplánujeme, na to je knížka dost “svá” svým zpracováním, má to být hlavně suvenýr do ruky.. ale myslím na vás a napíšu!

  • Dobrý den,
    také bych měla zájem o Vaši knihu. Myslete prosím i na mě, až bude dotisk. Moc děkuji 😉

  • Rumlvé obláčky a skořicovou pullu chodím svačit dodnes a pořád jsem se jimi nepřejedla.
    Jsem vášnivá pekařka a budu moc ráda, když se ke mně dotisk dostane také 🙂
    A jednu věc slibuji! Chodit tam mlsaz budu pořád. 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *