Facebook, další sítě a kontakty

Aby vám neunikla žádná novinka!
Sledujte:

facebook
Upozornění na články a kratší komentáře příliš dlouhé pro Twitter, ale příliš stručné pro web.

twitter
Krátká moudra o všem možném.

instagram
Fotky pro přehled všeho možného, co zrovna peču nebo sleduju. Buďte v obraze!

A jestli vám to nestačí a na něco jste nenalezli odpověď, kontaktovat mě můžete i přes mail: maskrtnica@gmail.com


17 thoughts on “Facebook, další sítě a kontakty”

  • Further to reading this article on the expats.cz, I wanted to contact you directly for help/guidance.

    My name is David and I live in Dublin Ireland. I have a long standing love for real bread/ sourdough bread and earlier this year gave up my career to persue a career in baking with the aim of opening a bakehouse in Dublin.

    As I have been travelling to Prague for many years and have friends there, I thought with your great tradition of baking real bread, I would love to learn this first hand.

    I’m currently working with http://www.slowfood-co.com aka scrarpello & co bakery. Continuing to learn great things here on all aspects of sourdough and slow fermentation. We recently received a bronze award at the prestigious Irish food awards under the sourdough category (http://www.irishfoodawards.com/wp-content/uploads/2014/10/2014-WINNERS.pdf)

    My objective has always been to get experience in 3 bakeries before I set-up myself.

    With this in mind would you have and connection that would be able to consider giving me some time in a bakery to learn?
    Im considering moving to prague in January for maybe 4-8 weeks? Would certainly consider offering time for free, equally with experience gained any small amount to cover my costs would help:)

    Looking forward to your positive feedback.

    dave

  • Ahoj Maskrtnico.
    Dne 25.1. jsem Ti poslal meilik z dotazem.
    Dodnes jsem zatim neobrdzel zadnou odpoved.
    Nechci byt nedockavy, tak se jen slusne ptam, zda ten meil dosel, anebo zda po 16ti dnech je zatim prilis brzy na odpoved.
    Dekuji a tesim se na odpoved.
    Ludwig

  • Dobrý den Juliano,
    už v loni v říjnu jsem s Vámi řešila výmaz z kváskové mapy, bohužel jsme v mapě pořád. Z původní adresy jsem se odstěhovala a dnes mi přišla další žádost o kvásek. Je mapa někým spravovaná? Na koho se můžu obrátit? Děkuji Jana

  • Dobrý den,
    hledáme dodavatele dobrých briošek na burgery. Dostal jsem informaci, že housky pečete a dodáváte. Jsme vegetariánská restaurace a nemáme už další prostor abychom si je vyráběli sami. Můžeme si je ale klidně dopéct.
    Budu rád za jakékoliv info z Vaší strany. Přeji Vám pěkný den
    S pozdravem

    Petr Škorpil
    Tel: 775 071 854

    • Dobry den Petre, aktualne vam nemohu pomocit – jsem ted na cestach po USA a nemam vlastni provozovnu, v restauraci kde pracuji take neni prostor delat wholesale pro dalsi podniky. Mrzi me to – jinak Lehkou hlavu z pozice zakaznika znam, drzim palce, at se dari nekoho najit!

  • Dobrý den, potřebovala bych odstranit z kváskové mapy, údaj je už neaktuální. Děkuji.

  • Dobrý den,

    zajímám se o foodie culture a food blogery, protože považuji jídlo za základ fyzického i psychického zdraví, a zaujal mě Váš blog.
    Studuji na brněnské Masarykově univerzitě obor mediální studia a žurnalistika a právě dokončuji magisterské studium. V rámci své diplomové práce píšu o vztahu food bloggerů k marketingovým aktivitám. To je důvod, proč Vám píšu.

    Pokud máte čas a chuť přispět k „akademické debatě :)“, moc ráda se s Vámi sejdu, zajímá mě do hloubky Váš postoj k firmám a jejich nabídkám. Rozhovor by byl anonymní, má diplomka bude poté volně ke stažení.

    Proto ano, chci se rovnou zeptat, zda se někdy vyskytujete v následujících dnech v Praze a měla byste čas přibližně hodinu v nějaké kavárně, dojedu po Praze kamkoliv 🙂 Moc mi to pomůže.

    Moc děkuju za odpověď,
    hezký večer,

    Míša
    724639090

  • Dobry den Maskrtnico,
    obcas pecu podle vasich receptu a je to super, jen to nikdy nedopadne tak dobre, jako ve vasem pripade 🙂 Mimo jine, chtela bych se prosim zeptat, jestli neplanujete otevrit neco sveho, jako pekarnu nebo tak, kde bychom od vas mohli odebirat nejake pecivo. Chystame se otevrit veganske bistro v centru Prahy a planujeme tam mit jen kvaskove pecivo, ze ktereho bychom si prali delat oblozene chleby, sendvice, apod. Nemela byste zajem, popripade nemate kontakt na nejakeho jineho nadsence do peceni, ktery by si umel poradit se zakazkami? 🙂
    Diky moc, Tereza

  • dobrý den, moc ráda jsem Vás osobně potkala na Designbloku. Budu sledovat Vaše stránky i nadále a zkoušet nové recepty. Lze tu někde najít recept na ten dort s jablky, který jste tam prodávala? Zkusila bych ho udělat dceři k narozeninám (společně jsme ho tam ochutnaly).
    Těším se na nové příspěvky

    • Dobrý den Kamilo! Těší mě, že jste se zastavila. Recept na dort je ve zkratce takový, že jde o piškot, kde třetinu až klidně celé dvě třetiny mouky nahradíte mandlovou moučkou. Upečete, necháte prochadnout (idelně den předem). Jemně udusíte jablka v máslovém karamelu – ne nějak dlouho, aby se nerovařila na kaši, jen změkla. Dáte chladit. Druhý den piškot rozkrojíte, promažete (domácí) šípkovou marmeládou, namažete ušlehanou šlehačkou s mascarpone a trochou vanilkového cukru, pokladete jablky, znovu namažete, položíte další patro a pokračujete dle libosti. Zbytky přečuhujícíhokrému zarovnáte a uděláte tak „polonahý“ dort, můžete obalit v mletých mandlích. Množství volte podle formy:)

  • Dobrý den, plánujete prosím další, zatím nevypsané kurzy? Ráda bych dostala kurz jako vánoční dárek, ale nenašla jsem žádné volné termíny. Děkujii za zprávu

  • Dobrý den, moc ráda bych si předobjednala Vaši novou kuchařku. Moc děkuji a přeji pěkný den. Sedláková

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *