Vánoční POP-UP ve studiu se letos opět koná, oplatky se pečou! A možná přijde i panettone.
Vznikla nám tu hezká tradice, před Vánoci se potkat v našem výukovém studiu a výjimečně nic nevyučovat, ale (s)prostě se […]
Vznikla nám tu hezká tradice, před Vánoci se potkat v našem výukovém studiu a výjimečně nic nevyučovat, ale (s)prostě se […]
Pokud sledujete Herbář, určitě vám neunikly dalamánky. Co ale ve videu vidět není, je pšeničná mouka, která recept drží pohromadě:)
Tohle je naprostá klasika, těsto na tlačené ovocné či makové, ořechové a další koláče nebo jak jim říká moje Ž.,
U koblih platí jako u veškerého kynutého těsta několik zásad: skvěle vypracovat těsto, nechat ho důkladně vykynout včetně vykrojených koblížků
Aby byl nový rok křupavý a chutný, upekla jsem vám klasickou veku. A aby se vám opravdu povedla, dnes jsem
Chcete před Vánoci sehnat kvas a potkat se? Jestli ano, tak mám takový nápad… 21.12. od 13.30 do cca 17.30 bude
První možnost je hrnec. Pro kůrku a objem jako z dobré pekárny je důležitý klid a pára, a tak zvlášť
Moje oblíbené těsto si můžete podle účelu přizpůsobit, lehce povolit mlékem, pokud chcete vykrajované nabublané vdolky, nebo nechat tak, pokud
Graison Gill je pekař, který se posledních 15 let věnuje zejména pečení s celozrnnými a na kameni mletými moukami. Jeho cílem